Menu

Dakwerk en Riolering

Riolering

Het is van groot belang dat het rioleringssysteem in en rond uw woning goed is gedimensioneerd en vakkundig aangelegd, dit voorkomt veel klachten. Is dat namelijk niet het geval dan ontstaan problemen vaak op momenten waarop u daar het minst op zit te wachten.

Het rioleringssysteem moet bovendien bestand zijn tegen ons steeds grilliger wordende klimaat en berekend zijn op grote hoeveelheden neerslag, dus ook de afvoer van het hemelwater moet hierop zijn berekend.

De hemelwaterafvoer moet goed worden gedimensioneerd en te veel aan regenwater moet gecontroleerd kunnen overlopen, bijvoorbeeld door het toepassen van nood-overstorten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een goed advies en het vakkundig aanleggen van alles wat met riolering en waterafvoer te maken heeft.

Dakwerk

Maar ook voor al uw dakwerk kunt u bij ons terecht. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we alle kennis in huis voor het aanleggen of repareren van diverse soorten daken.

Van Bitumen en kunststof dakbedekkingen tot de meer ambachtelijke metalen dakbedekkingen zoals zink, lood en koper. Informeer naar de mogelijkheden! 

Dakwerk Le Cuivre.jpg

Dak Lecuivre

Klik hier om contact op te nemen voor een afspraak.